Eşti aici

La Esclava Blanca

La Esclava Blanca - o poveste care te va ține în suspans și îți va prezenta viața fascinantă a unei femei care caută adevărul cu orice preț. Filmat în portul Santa Marta din Caraibe, producția urmărește viața și luptele Victoriei Quintero, fiica unor deținători de sclavi și proprietarii unei plantații de bumbac, care rămâne orfană după ce cu brutalitate îi sunt uciși părinții. Povestea ia amploarea atunci când Victoria hotărăște să-și elibereze familia adoptivă, să-și răzbune părinții biologici și să se reunească cu iubirea vieții sale.

Eroina principală este încăpățânată, mai ales când este vorba despre apărarea nedreptăților. Ea a învățat să aibă grijă de sine de la o vârstă foarte fragedă, formându-și astfel, caracterul rebel și de neclintit. Victoria vorbește deschis și înfruntă curajos problemele aduse de soartă. Ea va duce o bătălie soră cu moartea împotriva lanțurilor de sclavie care îi leagă familia adoptivă și va face tot posibilul pentru a  fi alături de dragostea sa – Miguel.

Lupta pentru dreptate și jocul intrigilor devin tot mai aprige de la un episod la altul. Pe parcurs apar noi personaje care schimbă cursul istoriei și care mențin atenția și interesul.

Luni - Joi, la 21:00