Eşti aici

7 persoane de la primărie, reținute de CNA

Șapte persoane au fost reținute în dosarul ilegalităților din domeniul construcțiilor din Capitală. Suspecții au ajuns pe mâna oamenilor legii în urma perchezițiilor desfășurate, astăzi, de ofițerii CNA și procurorii anticorupție la Primăria Chișinău și Oficiul cadastral teritorial din Capitală.
Potrivit ofițerul de presă al CNA, grupul este suspectat de trafic de influență asupra unor persoane publice din cadrul Primăriei Chișinău. Identitatea persoanelor reținute nu a fost făcută însă publică.
Și Silvia Radu a reacționat pe o rețea de socializare la aceste percheziții, „Avem „oaspeți” în incinta Primăriei Chișinău. Organele abilitate desfășoară percheziții și cercetări în cadrul unui dosar. Le urez succes și le doresc să scoată la iveală toată mizeria care s-a adunat decenii la rând în Primărie.Vinovații trebuie să plătească”, a scris primarul interimar la scurt timp după ce ofițerii CNA au intrat în instituția pe care o conduce.
Percheziţiile au început la opt dimineaţa şi au durat aproximativ două ore, timp în care funcţionarii şi-au întrerupt activitatea.