Eşti aici

Accident cu implicarea unei mașini din coloana lui Dodon

Unul din autoturismele care face parte din coloana prezidențială a lui igor Dodon a fost accidentat ușor astăzi, în timpul ce se afla în misiune.
Potrivit unui comunicat al Președinției, accidentul ar fi provocat de un șofer care venea pe contrasens, încercând sa facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile, carosabilul umed și alunecos. „Nicio persoană nu a fost rănită. Poliția efectuează investigații și urmează să comunice public concluziile”, precizează reprezentanții Președinției.
În autoturism se afla Igor Dodon. „Știu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii și scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidențelor nefericite, care se mai întîmplă în viață, chiar dacă mai frecvent decât ne-am dori”, a scris Igor Dodon pe Facebook.
Amintim că în septembrie 2018, două mașini care făceau parte din coloana prezidențială și în care se afla Igor Dodon, unul din fii săi și mama acestuia au fost implicate într-un accident, pe traseul Strășeni-Călărași. Cele două autoturisme s-au ciocnit cu un camion care aparținea unei companii avicole.
Șoferul camionului a fost recunoscut vinovat de producerea accidentului, fiind amendat cu 20 de mii de lei şi obligat să achite cheltuieli de judecată de 5 240 lei.