Eşti aici

Apple a lansat trei modele noi în 2018

Apple nu vrea să facă un pas în spate în lupta acerbă cu marii rivali de la gigantul coreean Samsung și lansează trei modele noi pentru anul acesta. Noile telefoane, bazate pe modelul de anul trecut iPhone X, se numesc XS, XR şi XS Max. Noul iPhone XS are ecran de 5,8 inchi, iar iPhone XS Max de 6,5 inchi, în timp ce Xr are o dimensiune de 6,1 inchi.
iPhone Xs, cu două camere în spate a câte 12 megapixeli și cea din față – cu șapte megapixeli, vine în trei culori: auriu, argintiu şi gri. Este rezistent la praf şi apă, dar şi la contactul cu alte lichide.
Cea mai mare noutate, în premieră pentru Iphone, este posibilitatea de a introduce două cartele SIM în smartphone, disponibilă pentru modelele Xs și XS Max.
Prețurile noilor smartphoane de la Apple sunt apropiate de cele ale modelului de anul trecut, Iphone X. Cel mai scump va fi XS Max, care va costa 1.100 de dolari, în timp ce Xs va costa 1.000 de dolari. Fratele lor mai mic, Xr, va ajunge la 750 de dolari. Noile modele vor ajunge în Moldova la sfârșitul lui septembrie – începutul lui octombrie și sunt așteptate să fie mai scumpe decât în alte țări europene.