Eşti aici

Au lăsat zeci de oameni fără lift

Doi indivizi au fost prinși de către oamenii legii, după ce au pus viața mai multor oameni în pericol. Aceștia sunt suspectați că ar fi furat bobinele de frână din liftul unui bloc de locuit.

Suspecții, cu vîrstele de 32 ani şi respectiv 35 ani, anterior documentaţi de către poliţişti pentru diferite contravenţii, şi-au recunoscut vinovăţia cu lux de amănunte. Cei doi au spus că au furat bobinele de frântă, pentru a le vinde la  un punct de colectare a metalului uzat întrucît acestea conţin cupru.

Totodată, oamenii legii au aflat că unul dintrei indivizi, ar fi fost informat de către fratele său, cum e posibil de demontat bobina de frînă, întrucît anterior a fost angajat în serviciul de deservire tehnică a lifturilor.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții rică o amendă de până la 27 de mii de lei sau privațiune de libertate pe un termen de până la patru ani. Pînă în prezent, poliţiştii au acumulat probe ce ar demonstra comlicitatea lor în comiterea a peste opt furturi de bobine din lifturile blocurilor de locuit din sectorul Botanica.