Eşti aici

Aveți grijă cu cine intrați în contact

Femeia care a fost găsită săptămâna trecută moartă în râul Nistru, a fost ucisă. Potrivit expertizei medico-legale s-a dovedit că femeia a fost omorâtă apoi aruncată în apă. Presupusul asasin a fost reținut.

Victima este o locuitoare a capitalei și avea 41 ani. Principalul suspect în acest caz este un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat în Federeaţia Rusă pentru omor.

Fiind audiat de procurori, bănuitul a povestit cu lux de amănunte cum a ucis-o pe femeie. Asta după ce s-au cunoscut în aceeași zi în capitală unde au băut împreună.

Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile. Aici suspectul i-a furat femeiei bijuteriile din aur, telefonul mobil, apoi a sugrumat-o și i-a aruncat cadavrul în Nistru

În momentul când a fost reținut, individual avea la el bunurile victimei. Bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat, pentru care legislaţia prevede până la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.