Eşti aici

Bayern, revanșă cu stil împotriva lui PSG

Revanșă cu stil obținută de Bayern Munchen împotriva lui PSG, grupare pe care, marți seara, a învins-o cu 3-1, după ce în tur a pierdut, scor 0-3.
În derby-ul penultimei seri a fazei grupelor Ligii Campionilor, formația germană a deschis scorul după numai opt minute, prin Robert Lewandowski. Coman a trimis cu capul în careul mic, Dani Alves l-a scos din ofsaid pe vârful polonez, care a preluat şi l-a „executat” simplu pe Areola. După această reușită, atacantul adus de la Dortmund a ajuns la 50 de goluri în competiţiile UEFA.
În continuare, Tolisso a majorat diferenţa, cu o lovitură de cap și la pauză gazdele aveau 2-0 pe tabela de marcaj. PSG a început mult mai bine partea a doua, iar Mbappe a redus diferenţa după o pasă excelentă primită de la Cavani. Cu toate acestea, oaspeții nu au reușit să restabilească egalitatea, pentru că Tolisso a semnat dubla, în minutul 69, la capătul unui contraatac și cele două echipe au acumulat câte 15 puncte. Totuși, parizienii rămân cu avantajul primei poziţii şi vor întâlni, teoretic, un adversar mai accesibil în prima rundă eliminatorie.
În celălalt meci al Grupei B, Anderlecht a învins-o cu 1-0 pe Celtic şi a obţinut primele puncte ale sezonului. Cu toate acestea, scoţienii merg în Europa League, graţie golaverajului.