Eşti aici

Cleveland bifează a 13-a victorie consecutivă

După un start de sezon foarte slab, Cleveland pare să își fi revenit la forma excelentă prestată în ultimile sezoane NBA. Echipa pregătită de Tyronn Lue a reușit a 13-a victorie consecutivă din acestă ediție, după ce a dispus cu 101-95 de Sacramento. Cum ne-a obișnuit deja LeBron James a fost declarat, din nou, omul meciului, grație celor 32 de puncte marcate.
Cu toate acestea, „Cavs” rămâne a doua în Conferința de Est, unde lider continuă să se mențină Boston, echipă ce a trecut, scor 97-90 de Dallas.
Un meci demn de o campioană NBA a reușit și Golden State, care a trecut cu 101-87 de Charlotte. Într-un duel în care a fost lipsit de serviciile lui Stephen Curry și Draymond Green, Steve Kerr a fost salvat de Kevin Durant. Acesta a realizat un triple-double cu 35 puncte, 11 recuperări și zece pase decisive, în partida ce i-a oferit lui Golden State a 20-a victorie stagională.
Spectaculo a terminat etapa de astăzi și Indiana Pacers, care a depășit-o pe Chicago Bulls, scor 98-96, pe o revenire spectaculoasă. „Taurii” conduceau cu scorul de 92-79 când mai erau șapte minute de joc. Cu toate aceastea, gruparea din Indianapolis a reușit o răsturnare de rezultat rar întâlnită.