Eşti aici

Codreanu cere pedepsirea vinovaților

După ce, săptămâna trecută, 12 elevi de la liceul din comuna Tohatin au ajuns la spital cu intoxicații, astăzi, primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, a răbufnit. Acesta a menționat că trebuie să se afle cine exact se face vinovat de faptul că pe masa elevilor au ajuns produse alimentare alterate. 
SNCVideo M2U368: 00:05-00:44 (Ruslan Codreanu, primar general interimar)
„Eu cred că cei care fac bani pe sănătate, mai ales pe sănătatea copiilor, trebuie să facă ani grei de pușcărie. Din păcate, după ce-am văzut din scandalul cu alimente alterate din 2016, nicio persoană nu se face vinovată de cazurile respective. Eu cred că cei care dau astfel de sentințe ar trebui să mănânce ei niște pește alterat, niște cartofi cu mucegai. După asta poate s-or gândi cum să pronunțe hotărârea de judecată, pentru că să-ți bați joc într-atâta de sănătate, mai ales de copii, este...”.
Amintim că, săptămâna trecută, 12 elevi de la gimnaziul numărul 74 din comuna Tohatin au ajuns la spital, după ce s-ar fi intoxicat la cantina școlară. 11 dintre ei râmân internați la Spitalul Municipal de Boli Contagioase de Copii și se află sub supravegherea medicilor, în timp ce autoritățile au deschis o anchetă pe acest caz.