Eşti aici

David Andronic a marcat pentru Atlantas

Mijlocașul moldovean, David Andronic a reușit primul său gol, din actuala stagiune, în tricoul celor de la Atlantas. Tânărul mijlocaș a punctat în înfrângerea echipei sale de club, scor 2-1 împotriva celor de la Suduva, într-un meci din cadrul rundei a XXII-a a primului eșalon lituan.

În vârstă de 22 de ani, Andronic a înscris, în minutul 25, când a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, după ce Laukzemis a deschis scorul. David a punctat, cu un șut din interiorul careului mare, după o greșeală a apărării adverse. Totuși, reușita jucătorului moldovean nu a fost suficientă pentru că Atlantas să scoată măcar o remiză, deoarece Giedrius a marcat golul de trei puncte, pe final de meci, când a reluat o minge respinsă aiurea de portarul advers.

David Andronic a evoluat toate cele 90 de minute, lucr ce au înseamnat abia a treia apariție în tricoul formației la care a ajuns liber de contract, în luna iunie, când s-a despărțit de Speranța. Menționăm că la gruparea ce se află pe locul al patrulea în Lituania mai evoluează încă un fotbalist moldovean. Este vorba despre un alt mijlocaș, Andrei Ciofu. Plecat și acesta de la echipa din Nisporeni, jucătorul de 23 de ani, a început ca titlular partida contra lui Suduva, dar a fost schimbat la pauză. Pentru Andrei a fost al 19-lea meci din A Lyga.