Eşti aici

Divizia Națională revine în prim-plan

După mini pauza provocată de către Preliminariile Campionatului Mondial, ediția 2018, Divizia Națională revină în prim-plan, cu meciurile din cadrul etapei a IX-a.

Runda va debuta sâmbătă cu două partide, în care Dacia, ocupanta locului trei, va primi vizita celor de la Dinamo-Auto, formație ce ocupă poziția a șaptea, după opt meciuri disputate în aceast sezon. Ce ține de cel de-a doua dispută a zilei, aici Zimbru, surpriza negativă de până acum, va evolua pe teren propriu împotriva lui Petrocub Hâncești.

Etapa va continua duminică, cu alte trei meciuri. Derby-ul zilei este considerată întâlnirea dintre Milsami, una dintre principalele pretendete la titlu, și Spicul, nou-promovata ce a surprins plăcut până acum, grație celor zece puncte acumulate. În continuare, campioana Sheriff se va deplasa la Hâncești, unde va juca împotriva Speranței. Va fi ultimul meci înainte de debutul „Viespilor” în grupele Ligii Europei, motiv pentru care, cel mai probabil, Ricardo Bordin va menaja mai mulți titulari. Dacă se va întâmpla așa, acest lucru le poate permite gazdelor să viseze la o revanșă, pentru cele trei înfrângeri suferite sezonul trecut în fața campioanei în exercițiu a Moldovei.

Și tot duminică, în ultima partidă a rundei, Zaria va juca contra lui Sfântul Gheorghe. Și aici disputa se anunță foarte încordată, chiar dacă în teren se vor afla ultimile două clasate. Cu câte șapte puncte la activ, atât gruparea din Bălți, cât și cea din Suruceni au nevoie doar de victorie, pentru a scăpa de coada clasamentului.