Eşti aici

Fără apă caldă la robinete

Locuitorii din aproximativ o sută de blocuri din cartierul Telecentru și din sectorul Buiucani nu vor avea apă caldă la robinete timp de două-trei săptămâni. Furnizorul anunță că deconectările sunt impuse de o serie de lucrări importante de reabilitare a rețelei termice.

Astfel, până pe 14 august, livrarea apei calde menajere va fi întreruptă pentru un șir de consumatori din perimetrul străzilor Drumul Schinoasei, Miorița, Academiei, Drumul Viilor, Pietrarilor, Ialoveni, inclusiv Șoseaua Hâncești (de la nr. 62 până la nr. 83). La fel, este vorba despre străzile Sprâncenoaia, Lech Kaczynski și Sfânta Vineri.

Lucrări de reabilitare a rețelei termice vor fi efectuate și pe strada V. Lupu, pe segmentul străzilor Belinski, Cornului și Drumul Taberei. Livrarea apei calde menajere va fi sistată în blocurile situate pe următoarele adrese: Vasile Lupu, strada Cornului, str. Alexandrescu și str. Buiucani. Pe aceste adrese, sistările vor fi efectuate până pe 7 august.

Începând cu anul trecut, întreprinderea a renunțat la practica de a sista centralizat livrările de apă caldă timp de o lună pentru toți locuitorii urbei.