Eşti aici

Feodor Andriuhin, noul jucător a lui Lokomotiv

Transfer de vis pentru apărătorul moldovean, Feodor Andriuhin. În vârstă de 20 de ani, acesta a semnat un contract cu Lokomotiv Moscova.

Pentru început, potrivit condițiilor din înțelegerea celor două părți, fotbalistul nostru va evoluat pentru a doua echipă a grupării ruse. Totodată, dacă acesta se va impune și va demonstra un joc bun, el are toate șansele să facă pasul spre principalul lot al celor de la Lokomotiv.

Amintim că Feodor Andriuhin este cel mai tânăr jucător care a înscris în Divizia Națională. La doar 16 ani și două luni, acesta și-a trecut numele pe lista marcatorilor, după ce a punctat într-un meci al Olimpiei contra celor de la Zimbru Chișinău.

Format la școala de fotbal din Bălți, acesta a evoluat, în primul nostru eșalon, cu Olimpia. După despărțirea de gruparea din nordul țării, Andriuhin a fost sub contract cu campioana en-titre a Divziei A, Spicul Chișcăreni. Jucătorul cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.de la doar 25 de mii de euro a fost un jucător de bază al naționalelor de juniori a Moldovei.