Eşti aici

FIFA a anunțat prețul biletelor pentru Mondial

Biletele pentru Cupa Mondială de fotbal care va avea loc anul viitor în Rusia vor avea prețurile cuprinse între 105, pentru cele mai ieftine locuri la meciurile din faza grupelor, și 1.100 pentru cele mai scumpe locuri, la finala competiției, a anunțat FIFA.

Forul fotbalistic mondial a precizat într-un comunicat că vânzarea biletelor se va face prin intermediul site-ului său oficial și va fi împărțită în două faze, urmate de o vânzare de ultim moment.

Astfel, Prima fază a vânzărilor se va desfășura între 14 septembrie și 16 noiembrie, iar cea de-a doua în perioadele 5 decembrie-31 ianuarie și 13 martie-3 aprilie.

Totodată, FIFA a mai anunțat că va exista o serie de bilete de categoria a patra, valabilă doar pentru rezidenții ruși, cu prețuri cuprinse între 22 dolari, pentru partidele din grupe, și 122 de dolari pentru finală. O politică similară a fost aplicată de Federația internațională de fotbal și la Cupa Mondială din Brazilia, din 2014.

Menționăm că toți suporterii care vor avea șansa de a obține bilete pentru tunreul final vor avea nevoie de un document oficial de identitate, cunoscut drept FAN ID, eliberat de autoritățile ruse, pentru a putea asista la meciuri.