Eşti aici

Încă un turneu ratat de Albot

Radu Albot a mai ratat încă un turneu, după ce astăzi a fost eliminat, chiar din primul tur, de la competiția internațională de la Ningbo. Tenismenul nostru a pierdut în șaisprezecimi, scor 4-6, 3-6 în fața mult mai slabului său adversar, Di Wu, locul 234 mondial.

Aflat în prezent pe poziția 109 în clasamentul ATP, Radu a cedat, în prima repriză, un singur serviciu, în timp ce adversarul său a câștigat o minge de set. Albot nu a fost lăsat de ghinion nici în runda secundă, unde i-a oferit adversarului său primul punct, după ce a pierdut primul serviciu. În continuare, chinezul a dus rezultatul la 4-1, în favoarea sa. Iar numeroasele greșeli comise de moldovean au terminat meciul la capătul unei ore și 23 de minute de joc.

Cu toate acestea, Radu rămâne la Ningbo, unde în pereche cu Rubin Statham, poziția 308 ATP, va debuta miercuri în proba de dublă. Cei doi vor evolua împotriva dublei Taylor Fritz și Akira Santillan.

După acest insucces surprinzător, Radu Albot a ajuns la cea de-a 18-a înfângere din acest sezon, ediție în care nu a câștigat nici un titlu și a reușit doar nouă victorii.