Eşti aici

Inter, victorie amicală contra lui Lyon

Inter Milano a debutat la International Champions Cup cu o victorie în fața lui Lyon, scor 1-0. Golul care a decis soarta partidei a fost marcat de către Jovetic, în minutul 74.

După o primă repriză fără prea multe faze notabile, jocul s-a animat în partea a doua. Kondogbia putea înscrie cu o execuție foarte spectaculoasă, dar mingea nu a prins cadrul porții. Apoi Jovetic și Perisic nu au reușit nici ei să îl învingă pe Gorgelin.

Lansat de Jovetic, Gabriel Barbosa a ratat singur cu portarul, în minutul 57. Câteva minute mai târziu, francezii au fost periculoși la un șut expediat de Memphis Depay. Vârful muntenegrean a lui Inter, revenit după împrumutul la FC Sevilla, a marcat golul victoriei, după o pasă ideală a lui Joao Mario, în interiorul careului. Vârful italienilor a şutat în forţă la colţul lung, fază la care portarul Gorgelin nu a mai reușit să intervină.

Pentru ambele formaţii a fost meciul de debut la competiția internațională, ediţia 2017. Partida s-a disputat pe Stadionul Olimpic din Nanjing, China, ce dispune de o capacitate de peste 61 de mii de locuri. În continuare, Inter va juca contra celor de la Bayern Munchen, iar Lyon se va duela cu Montpellier.