Eşti aici

Liga Campionilor continuă cu alte derby-uri

Bătălia titanilor din faza grupelor Ligii Campionilor continuă, miercuri, cu alte două derby-uri de foc, în care Real Madrid va primi vizita celor dela Tottenham. Iar Manchester City va juca pe terenul celor de la Napoli.

Cu un început de sezon intern slab, gruparea condusă de Zinedine Zidane are nevoie urgent de o victorie mare, lucru ce îl poate obține contra grupării engleze. Totuși, acest lucru, trebuie de recunoscut, că va fi greu de obținut, odată ce Tottenham parcurge una dintre cele mai bune perioade din istoria sa, cu un Kane ce nu se oprește din a marca.  

De partea cealaltă, Manchester City pornește cu prima șansă, mai ales că vine după o victorie mare, scor 5-0 reușită contra lui Liverpool. La rândul său, Napoli a pornește și ea cu moralul ridicat, după succesul cu 3-0 împotriva Bologniei și poate furniza încă o surpriză, lucru ce îi reușește de minune în ultimile sezoane.

Și tot miercuri, revine în prim-planul fotbalului spectacol, și Liverpool. „Cormoranii” vor debuta împotriva mult mai slabe echipe a celor de la Maribor. Meciuri interesante promit să ofere și Monaco, respectiv Porto. Prima grupare o va întâlni pe Beșiktaș, în timp ce a doua se va duela cu vicecampioana Germaniei Leipzig.