Eşti aici

Lupta împotriva jafurilor stradale continuă

Doi indivizi, originari din raionul Căușeni, fiind bănuiţi de comiterea unui jaf în stradă, au fost prinși de către poliție.

Indivizii, cu vârstele cuprinse între 25 și 31 de ani, au ajuns în vizorul oamenilor legii, după ce au atacat doi tineri, pe care i-au deposedat de 100 de euro şi 1.400 de lei. Totodată, în cadrul aceleiași operațiuni, polițiștii au mai pus mână încă pe doi minori, din Chișinău, care ar fi furat un telefon mobil şi un ceas de mână.

Între timp, în lupta cu excrocii, polițiștii cer ajutorul oamenilor pentru a identifica individul ce apare în imagine. Acesta este căutat, după ce a jefuit un bărbat de 30 de ani, originar din raionul Cimişlia.

Potrivit acestuia, pe 12 august current, a luat un taxi şi s-a deplasat la Gara Auto Nord, unde l-ar fi rugat pe şofer să îl aştepte până revine, lăsîndu-i gaj telefonul mobil şi 1000 de lei. Totuși, la reveneri victima a sesizat că taximetristul plecase cu tot cu bunurile sale.

În acest sens, oamenii legii roagă cetățenii, care pot oferi informații în acest caz, să anunțe sune la numărul scurt 902.