Eşti aici

Maia Sandu, din nou, neconvingătoare

Fără a-și arăta o mare susținere, în această campanie electorală, față de candidatul pe care îl sprijină, Andrei Năstase, Maia Sandu s-a hotărât să facă totuși acest lucru, abia acum, cu trei zile înainte de scrutin. Totuși, nici de această dată nu a fost prea convingătoare. 
Într-o postare pe o rețea de socializare, președintele PAS i-a îndemnat pe candidații PUN, Constantin Codreanu și PL, Valeriu Munteanu, să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase. „Înțelegem că în această bătălie nedreaptă trebuie să fim uniți. Divizați, dezbinați și supărați unii pe alții nu putem să reușim. Noi am ales unitate în loc de divizare. Am ales cooperare în loc de dezbinare”, a scris Maia Sandu.
Totuși, acest îndemn nu l-a sensibilizat pe Constantin Codreanu care, la fel, pe o rețea de socilizarea și-a postat decizia în acest sens. „Am văzut mesajul Maiei Sandu. Prima parte a răspunsului meu este, „Uneori, pierzi războiul, dar câștigi pacea.Va urma și partea a doua.”
Nici liberalii nu s-au lăsat „vrăjiți” de îndemnul Maie Sandu și i-au răspuns, prin Dorin Chirtoacă, care a spus, „Poftim, veniți dumneavostră, împreună cu Andrei Năstase. Vin eu împreună cu Valeriu Munteanu la o dezbatere, unde doriți. Deși ar fi corect să vină toți candidații. Noi nu ne băgăm în „bucătăria” nimănui”.
Amintim că, la 29 martie, în cadrul unei conferință de presă, Maia Sandu a declarat că îl susține oficial pe Andrei Năstase în lupta pentru postul de edil al Capitalei.