Eşti aici

Manchester City și Arsenal, victorii în Cupa Ligii Angliei

Manchester City și Arsenal Londra s-au calificat, marți seara, în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce au trecut de Leicester, respectiv West Ham.
Cea mai dificilă luptă a avut-o liderul din Premier League, care a obținut biletul spre următoarea rundă abia la capătul loviturilor de departajere, unde s-a impus cu 4-3, după 120 de minute de joc împotriva campioanei en-titre pe care le-a terminat la egalitate, scor 1-1. City a punctat prima, prin Silva, în minutul 26, în timp ce Leicester a trimis meciul în prelungiri, chiar la ultima fază a timpului regulamentar, când Vardy a punctat de la 11 metri.
Fără gol în următoarele 30 de minute, câștigătoarea a fost desemnată la loteria loviturilor de departajare. Aici, Leicester a fost îngropată de oamenii săi de bază Vardy și Mahrez, care au ratat ultimile două penalty-uri.
De partea cealaltă, Arsenal, cu un prim „11” experimental și-a asigurat prezența în semifinale, grație lui Welbeck. Titularizat după o pauză lungă, vârful „Tunarilor” a înscris norocos, după o centrare primită de la Debuchy.