Eşti aici

Meci de infarct pentru Bașakșehir

Meci de infarct pentru Bașakșehir. La prima sa prezență în cupele europene, gruparea la care este legitimat și internaționalul moldovean Alexandru Epureanu a scos o remiză, scor 3-3 din confruntarea contra lui Club Brugge.

Cu fundașul nostru integralist, revelația sezonului trecut din primul eșalon a Turciei a avut o primă repriză dezastruoasă, după ce gazdele au intrat la cabine cu 2-0, grație reușitelor lui Bonaventure și Denswil. Partea secundă a avut un debut perfect pentru Bașakșehir, care a punctat de trei ori la rând, printr-o dublă a lui Mossoro și un gol reușit de Elia. Totuși, rezultatul final a fost stabilit, în minutul 79, de către Denswil. În meciul disputat miercuri seara, Alexandru Epureanu a primit un cartonaș galben, pentru ceartă.

În schimb, Dinamo Kiev a reușit să facă un pas important spre grupele Ligii Campionilor, după ce a trecut cu 3-1 de Young Boys. Pentu campioana Ucraieni au punctat, Yarmolenko, Mbokani și Garmash, în timp ce golul oaspeților a fost reușită de Christian.

La capătul celor 90 de minute, Aleksandr Khatskevich a recunoscut că elevii săi au obținut o victorie mare, mai ales că adversarii lor le-au pregătit câteva surprize.

Și tot aseară, Ludogorets și-a trecut în cont a doua înfrângere rușinoasă din cadrul acestor calificări, după ce a pierdut cu 0-2 în fața lui Hapoel Beer Sheva. Adversara din sezonul trecut al lui Sheriff din cadrul acestei runde a UCL a punctat, prin Anthony și Ohana.