Eşti aici

Miercuri se completează tabloul optimilor UCL

Miercuri se dispută ultimile meciuri din cadrul grupelor Ligii Campionilor, competiție ce mai are de oferit încă patru bilete spre următoarea rundă.
Cea mai echilibrată situație este în Grupa E, unde Liverpool, Sevilla și Spartak Moscova se luptă pentru primele două poziții. Lideri ai clasamentului, „Cormoranii” se vor duela cu echipa rusă, formație cu care, în tur, au remizat, scor 1-1. A doua clasată, Sevilla se pare că va avea o misiunea mai ușoară, odată ce va evolua împotriva lui Maribor.
Două întâlniri tari ne promite și Grupa G, unde Porto și Leipzig, echipe ce au câte șapte puncte, sunt nevoite să se impună, prima în fața lui Monaco, echipă ieșită deja din cupele europene, iar a doua contra lui Beșiktaș, grupare calificată în optimi.
Ultimul loc spre primăvara europeană a UCL îl va oferi Grupa F. Aici Șahtior și Napoli se bat pentru ocuparea poziției secunde, loc ocupat acum de echipa ucraineană. „Minerii” au însă o misiune grea, pentru că o vor întâlni pe Manchester City, în timp ce italieni, care au un golaveraj mai bun, vor evolua, în deplasare, împotriva lui Feyenoord.
Menționăm că în Grupa H, Tottenham și Real Madrid sunt deja calificate. Totuși, acestea pot determina gruparea ce va termina pe trei. „Spurs” o va întâlni pe APOEL, iar „Galacticii” vor juca cu Borussia Dortmund, formații cu câte două puncte la activ.