Eşti aici

MOLDAGROTECH, deschide sezonul Agricol 2018

Agricultorii moldoveni nu se odihnesc niciodată. Au adunat recolta, iar acum se pregătesc pentru noul sezon. Ce și unde să semeni ca să ai un profit bun la toamnă? Cum să nu dai greș în alegerea furnizorului de echipamente și să nu pierzi bani? Unde este cea mai bună selecție de materiale cu privire la raportul preț-calitate? Sunt doar câteva dintre întrebările la care fermierii pot găsi un răspuns la expoziția internațională specializată de maşini, echipamente şi tehnologii „MOLDAGROTECH”.
Astfel, în perioada 14 - 17 martie, 130 de companii din Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, România, Cehia și Ucraina își vor prezenta mașinile și echipamentele agricole, tehnologiile și echipamentele pentru irigații, zootehnie, fitotehnie și viticultură, sere, precum, și îngrășămintele și produsele de protecție a plantelor.
Și aceasta este doar o mică parte din varietatea de oferte care va fi prezentată de participanții la expoziția care se desfășoară la Moldexpo.
Menționăm că, la această ediție, pentru specialiști va fi organizat un program consistent care va include concursuri, seminare, mese rotunde și prezentări de mașini agricole.