Eşti aici

Moldovenii și-au aflat adversarii din Cupele Europene

Primele patru clasate ale Diviziei Naționale, în sezonul trecut, și-au aflat primii adversari din Cupele Europene.

Singura noastră reprezentantă în Liga Campionilor, Sheriff Tiraspol va evolua în turul doi al competiției contra campioanei Albaniei Kukesi. Primul meci al dublei manșe se va disputa pe 11 iulie, la Tiraspol, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Kukes.   

De partea cealaltă, Dacia, Milsami și Zaria, formațiile autohtone care au obținut biletul pentru Liga Europei, și-au aflat și ele astăzi adversarii din primul tur preliminar al competiției. Astfel, „Lupii Galbeni” vor evolua împotriva lui Shkëndija,echipă ce a terminat pe locul al doilea în primul eșalon al Macedoniei. La rândul lor „Vulturii Roșii” vor juca în compania CS Folei, grupare ce s-a clasat pe ultima poziție a podiumului primului eșalon al Macedoniei.  

De un adversar mai greu au dat cei de la Zaria. Echipa din Bălți va lupta contra Sarajevo, a treia clasată la finalul sezonului trecut în campionatul Bosniei și Herțegovinei. Partidele din cadrul primei runde a calificărilor Ligii Europei se vor disputa pe 29 iulie, respectiv șase iulie.