Eşti aici

Noi victime în confruntările din Ucraina

Noi victime în confruntările militare din regiunea ucraineană Luhansk. Astfel, în urma luptelor grele ce au izbucnit joi seara, cinci soldați au murit, iar alți patru au fost răniți.
Cea mai mai complicată situație este în regiunea localității Krîmskoe, anunță autoritățile de la Kiev, potrivit cărora aici și-au pierdut viața patru soldați, după ce au luptat timp de opt ore.
Totodată, în declarația ucraineană se mai spune că în confruntările de joi au fost uciși opt separatiști, iar nouă au fost răniț. Situația s-a agravat și pe direcția Donețk, cea mai complicată stare a fost în regiunea localității Priazovie, după ce rebelii au lansat peste 20 de obuze de calibru diferit. Până la ora actuală nu știe numărul exact al victimilor înregistrate în această regiune.
Reizbucnirea luptelor dintre trupele guvernamentale și separatiști vine pe fondul unui aparent conflict intern în tabăra rebelilor proruși. Amintim că bătălia dintre forțele Kievului și separatiștii sprijiniți de Rusia s-au soldat cu peste 10.000 de morți din aprilie 2014 și până în prezent.