Eşti aici

O nouă săptămână, noi promisiuni, noi critici…

Intrați în ultimile zile până la desfășurarea scrutinului anticipat din municipiul Chișinău, concurenții pentru postul de primar general și-au continuat repertoriul.
Primul care a ieșit în fața presei, astăzi, a fost Valeriu Munteanu. De această dată, candidatul PL i-a criticat pe Silvia Radu, Ion Ceban și Andrei Năstase. Potrivit lui, fostul primar interimar general nu are nici un program și că tot ce promite este legat de spațiile verzi. Iar ultimii doi, chiar dacă s-au acuzat reciproc de plagiat, nu au venit cu nimic concret în fața chișinăuienilor. Astfel, socialistul a spus că va opta doar pentru specialiștii vorbitori de limbă rusă, în timp ce reprezentatul PPDA are cel mai ne-european program.
Criticat dur de Valeriu Munteanu, Ion Ceban a venit imediat cu o replică pentru liberal și și-a prezentat un alt capitol al soluțiilor sale pentru un oraș mai bun. De această dată, prioritatea candidatului PSRM a fost gospodăria locativ-comunală, care va suferi, odată cu numirea sa în funcția de primar, o amplă reorganizare.
Și tot azi, chiar dacă PSRM, PNL și Partidul „Șor” au depus la CEC patru sesizări de exludere a sa din cursa electorală, candidatul PUN, Constantin Codreanu a spus că nu va ceda acestor presiuni, care au apărut odată ce sondajele arată că are șanse de a se impune, în turul II, în fața lui Ion Ceban. Totodată, acesta a spus că numărul celor indeciși îl vor alege pe el, deoarece în următoarele zile își va prezenta toate reformele propuse pentru oraș.