Eşti aici

O nouă ședință în cazul dosarului Filat II, amânată

O nouă ședință de judecată în cel de-al doilea dosar a fostului prim-ministru Vladimir Filat, care urma sa aibă loc astazi, a fost amânată, de această dată la cererea unuia dintre avocații lui Filat, care însă nu a oferit și la alte detalii referitoare la desfășurarea dosarului. 
SNC: 0.12-0.21 + 2.16-2.29 (Tudor Osoianu, avocat)
„Colegul meu, Victor Munteanu a depus o cerere de amânare, câteva zile în urmă, în legătură cu deplasarea de serviciu în afara țării. Eu îmi cer scuze și vreau să fac o precizare, colegul meu Victor Munteanu este mandatat pentru a comunica cu presa de aceea eu nu vă pot oferi mai multe informații. ”
Totodată, Osoianu a mai precizat că următoarea ședință va avea loc pe 28 februarie.
Menționăm că astăzi a fost amânată cea de-a treia ședință în cel de-al doilea dosar intentat pe numele lui Filat, după ce prima, care urma să aibă loc pe 31 ianuarie, nu a avut loc, pentru că judecătoarea a refuzat sa examineze cazul, potrivit avocatului fostului premier, magistrata refuzând să răspundă de ce a luat această decizie.
Ce ține de a doua ședință de judecată, aceasta a avut loc pe 6 februarie, când în prezența lui Vladimir Filat nu a fost luată nici o decizie.