Eşti aici

O nouă surpriză, marca ACS Poli Timișoara

O nouă supriză, marca ACS Poli Timișoara. Gruparea condusă de către Ionuț Popa și-a trecut în cont a treia victorie consecutivă, după ce a dispus de Dinamo București, scor 2-1, în ultimul meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii 1.

Ieșită victorioasă din disputele cu Gaz Metan și CFR Cluj, Poli a început slab partida și s-a văzut condusă, din minutul 30, când Costache a deschis scorul. Cu toate acestea, gazdele și-au revenit rapid și au restabilit egalitatea, prin Vașvari, care a punctat de la punctul cu var, după un fault clar comis de către portarul „Câinilor”, Penedo.

Ieșite de la cabine, din nou, la egalitate, cele două echipe s-au jucat în a rata pe bandă rulantă ocazii clare de gol. Totuși, Drăghici a fost puțin mai inspirat decât ceilalți jucători de pe teren și, la jumătatea părții secunde, a marcat golul de trei puncte.

După această nouă surpriză, Ionuț Popa a declarat că echipa sa, deși este una mică, în meciul cu Dinamo a arătat ca o adevărată forță.

De partea cealaltă, Cosmin Contra a spus că după un asemenea joc prestat, nimeni de la echipa sa nu merită să poarte tricoul „Câinilor Roșii”.

După nouă meciuri disputate în prima ligă a fotbalului românesc, Poli ocupă poziția a șasea, cu 16 puncte la activ, în timp ce Dinamo se află un loc mai joc în clasament.