Eşti aici

Ploaie de goluri în debutul Ligii Campionilor

Ploiae de goluri în debutul noului sezon al Ligii Campionilor, unde cea mai categorică victorie a fost reușită de către Chelsea, care a surclasat-o cu 6-0 pe surpriza acestei ediții Qarabag. Pentru echipa condusă de către Antonio Conte au marcat, în prima repriză, Pedro și Zappacosta. Iar după reluare, Azipilicueta, Bakayoko, Michy și Medvedev, care și-a introdus mingea în propria poartă.

În schimb, celălalt meci din cadrul Grupei C, derby-ul dintre AS Roma și Atletico Madrid s-a încheiat fără gol marcat, scor 0-0.

A doua cea mai categorică victorie din prima seară a noului sezon al Ligii Campionilor a fost adjudecată de către PSG. Gruparea franceză a trecut cu 5-0 de Celtic, grație golurilor marcate de, Neymar, Mbappe, a dublei semnate de Cavani, precum și a autogolului reușit de Lusting. Un succes clar a reușit și Bayern, după ce s-a impus cu 3-0 în fața lui Anderlecht. Lewandovski, din penalty, Alcantara și Kimmich au punctat pentru campioana din Bundesliga.

Cu dreptul au început lupta pentru marele trofeu și Manchester United, respectiv ȚSKA Moscova. „Diavolii Roșii” au câștigat, scor 3-0 disputa cu Basel, după ce Fellaini, Lukaku și Rashford au înscris în poarta lui Vaclik. De partea cealaltă, rușii au învins-o pe Benfica cu 2-1, după ce Seferovici a deschis scorul. Iar Vitinho, de la 11 metri, și Timur au reântors rezultatul de pe tabelă.