Eşti aici

PL:PSRM a comis ilegalități contabile

După ce au refuzat să iasă la dezbateri în săptămâna referendumului de revocare a primarului capitalei, liberalii acuză socialiștii că au făcut o campanie electorală murdară și cu ilegalități contabile.

Cei din PL susțin că statul a suportat cheltuieli de 9 milioane de lei pentru acest referendum, iar socialiștii au cheltuit și mai mult decât statul, aproximativ zece milioane de lei.

Liberalii au prezentat azi și un filmuleț, în care este prezentat cât și cum au cheltuit PSRM-ul în această campanie.

”Pentru publicitate la TV și radio au cheltuit 1,5 mln. lei. Panouri stradale au fost plasate peste 200, deși ei au declarat doar nouă cu - 61 de mii de lei oficial, dar neoficial ar fi aproximativ 2 milioane lei. Totodată, 2 milioane lei au cheltuit pentru pliante să-i mintă pe locuitorii capitalei că le vor ridica salariile. Încă 2 milioane de lei au cheltuit pentru persoanele care stau în corturi zilnic. De unde acești bani, de câte ori a zburat Igor Dodon la Moscova?”, a menționat Mihai Ghimpu.

Liderul liberalilor a mai declarat că este convins că acest referendum va eșua și că oamenii îl vor susține pe Dorin Chirtoacă pentru tot ce a făcut dânsul în capitală.

De cealaltă parte, socialiștii sunt încrezuți că referendumul inițiat de ei, va trece.