Eşti aici

Poliția continuă lupta împotriva escrocilor

Poliția continuă lupta împotriva escrocilor. Astfel, doi indivizi au prinși de un echipaj 902, după ce au fost alertaţi de către un adolescent, care a declarat că ar fi fost jefuit.

Indivizii i-au furat victimei telefonul mobil, în valoare de 3 600 lei, care ulterior a fost găsit asupra lor. Suspecţii au fost escortaţi la Inspectorat pentru audieri şi stabilirea tuturor circumstanţelor. Aceştia riscă să fie cercetaţi penal pentru jaf şi sancţionaţi cu privarea de libertate pe un termen de până la șapte ani. Este de menţionat că anterior poliţiştii i-au mai reţinut pe cei doi pentru fapte similare.

Și tot pe mâna oamenilor legii au mai ajuns încă doi indivizi, după ce au atras atenți, prin comportamentul lor ciudat. Aflați față în față cu polițiștii, aceștia au fugit, însă au fost prinși după câteva minute. Asupra lor a fost găsit un pachet cu o masă vegetală uscată şi fărămiţată, asemănătoare cânepei. 

Conform legii suspecţii riscă să fie sancţionaţi cu amendă de până la 21.000 de lei sau închisoare pe un termen de până la cinci ani.

Poliţia Capitalei a intensificat patrulările străzilor şi ogrăzile blocurilor de locuit, iar cetăţenii sunt îndemnaţi să informeze imediat serviciul 902 în caz de urgenţă.