Eşti aici

Polonia a obținut biletul pentru Rusia

În căutarea unui nou bilet pentru un turneu final, Polonia a trăit periculos ultimul său meci din Preliminariile Campionatului Mondial, după ce a trecut, scor 4-2 de Muntenegru. Deși au condus cu 2-0, gazdele s-au văzut egalate cu mai puțin de zece minute înainte de final. În acest moment critic a intrat în joc Lewandowski, care a readus-o pe Polonia în avantaj. Rezultatul final a fost stabilt de autogolul lui Stojkovici. După această reușită, atacantul lui Bayern Munchen l-a depășit, din nou, pe Ronaldo în clasamentul golgheterilor din Europa.

În Grupa C, lucrurile erau clare încă, după penultima etapă. Totuși, Germania nu a scăzut din turații și a câștigat clar meciul cu Azerbaidjan, scor 5-1. Grației dublei lui Goretzka și a golurilor marcate de Wagner, Rudiger și Can, Campioana Mondială en-titre a terminat calificările cu nouă victorii din tot atâtea posibile. La 11 puncte în spatele Germaniei, Irlanda de Nord va merge la baraj, chiar dacă a pierdut al doilea meci consecutiv, de această dată, scor 0-1 împotriva Norvegiei. 

Ce ține de lucrurile din Grupa F, unde Anglia era deja calificată, Slovenia a remizat cu 2-2 contra Scoție și a încheiat Preliminariile pe poziția a doua. Cu toate acestea, naționala antrenată de Srecko Katanec  nu este încă sigură de locul de baraj. Și tot duminică seara, prima reprezentativă a Angliei s-a impus, scor 1-0 pe terenul Lituaniei, grație unui penalty transformat de Kane, în minutul 27, adjudecându-și astfel al optulea succes.