Eşti aici

PSRM: ACUM a luat o decizie iresponsabilă

Refuzul liderilor Blocului electoral ACUM de a discuta cu Partidul Socialiștilor despre formarea unei potențiale alianțe parlamentare este o hotărâre total iresponsabilă. Aceasta este reacția PSRM-ului la decizia ACUM de a meargă în noul Parlament de sine stătător.
SNC: 6.24-6.47 (Ion Cebanu, secretar PSRM)
„Ne pare rău de politica struțului adoptată de Blocul ACUM. Au preferat să bage capul în nisip și să nu le piese de evoluția politică de mai departe a țării. O asemene decizie este total iresponsabilă. Iar acest lucru ne demonstrează încă odată în plus că și-au indus în eroare proprii alegători.”
Totodată, secretarul PSRM a ținut să le aducă la cunoștință celor de la ACUM că pachetul lor de legi poate deveni valabil doar prin formarea unei majorități.
SNC: 17.16-17.35 (Ion Cebanu, secretar PSRM)
„Vreau să informez pe viitorii deputați ACUM că nici o Lege nu poate fi votată și implementată până nu va fi aleasă conducerea Parlamentului, iar multe din ele nu pot fi adoptate și mai cu seamă realizate până nu vom avea un Guvern nou și funcțional.”
Menționăm că Ion Cebanu a precizat că PSRM va convoca în viitorul apropiat organele de conducere a partidului pentru determinarea acțiunilor următoare.