Eşti aici

Reîncepe spectacolul din Divizia Națională

După pauza provocată de ultimile două etape ale Preliminariilor Campionatului Mondial, Divizia Națională revine în teren cu meciurile din cadrul rundei a XIII-a. Iar cum ne-a obișnuit deja, primul nostru eșalon fotbalistic are pregătit și pentru acest weekend un derby adevărat.

De această dată este vorba despre întâlnirea dintre Milsami și Zimbru, confruntare ce se va disputa sâmbăta, la Orhei. Aflați la patru puncte în spatele primei poziții, ,,Vulturii Roșii” au nevoie doar de o victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlu. La rândul lor, ,,Galben-Verzii”, deși ocupă abia poziția a opta, mai au încă destulă forță pentru a furniza o nouă surpriză, după remiza, scor 1-1 contra Sheriff-ului. Acest lucru este demonstrat și de ultimile cinci întâlniri directe dintre cele două echipe, meciuri în care Milsami s-a impus de trei ori, iar  Zimbru a reușit două victorii.

Și tot în prima zi a etapei, în lupta pentru cele trei puncte vor mai intra Dacia și Zaria. Prima grupare, aflată în prezent pe locul al treilea, va juca pe terenul Speranței, club ce a câștigat un singur meci în ultimile șapte dispute oficiale. La rândul său, Zaria, formație ce își caută succesul din sezonul trecut, va primi vizita ultimei clasate, Spicul.

Runda a XIII-a va continua duminică cu alte două partide. În primul meci al zilei, Sfântul Gheorghe va primi vizita lui Dinamo-Auto, în timp ce în al doilea, campioana Sheriff se va duela cu Petrocub, club împotriva căruia nu a pierdut niciodată în cele nouă meciuri în care s-au mai întâlnit până acum. Menționăm că până în acest moment, media de goluri în Divizia Națională este de 2.58 pe meci, capitol condus de Sheriff, care a punctat până acum de 36 de ori, lucru ce i-a permis să-și treacă în cont zece victorii și două remize.