Eşti aici

Rezultate din calificările Ligii Europa

Într-o seară în care s-au disputat nu mai puțin de 29 de partide din turul III al preliminariilor Europa League, surpriza a venit din Olanda, acolo unde PSV a pierdut cu 0-1 în fața echipei de pe locul patru din Croația, Osijek.

La debutul lui Rooney, Everton s-a chinuit aproape o oră cu echipa slovacă Ruzemborek, pe care a învins-o doar cu 1-0, prin golul lui Leighton Baines. Fostul star de la Manchester United a evoluat tot meciul, dar a avut o prestație slabă. 

Olympique Marseille a învins-o pe Oostende cu 4-2, după ce a avut o evoluție entuziasmană pe „Velodrome”, unde Valere Germain, atacantul adus de la Monaco, a reușit un hatrick. Cealaltă reușită a francezilor a fost semantă de către Sanson.

Și echipele ruse FC Krasnodar și Zenit Sankt Petersburg au terminat manșa tur a rundei victorioase. Prima a învins-o, pe teren propriu, pe Lyngby, scor 2-1, grație reușitelor lui Claesson și Suleymanov. Iar a doua a făcut un pas mare către următoarea rundă a competiție, după ce Criscito și Kokorin au punctat în partida contra lui Yehuda.