Eşti aici

Riscă amenzi pentru neglijarea regulilor în trafic

Poliția a oferit azi detalii în cazul accidentului de ieri, produs pe strada Alba-Iulia din sectorul Biciucani al capitalei cu implicarea unui automobil de model „Skoda Superb” cu numere guvernamentale. Șoferul ar fi lovit o femeie cu un copil în brațe.

Automobilul ar aparține secretariatului Parlamentului, scrie presa, însă poliția nu a precizat cărei instituții aparține mașina.

Potrivit forțelor de ordine, femeia de 36 de ani, care era cu un copil în brațe, a fost lovită în timp ce traversa strada neregulamentar.

În urma impactului, victima a fost preluată de o ambulanță şi  transportată la spital, unde după ce a fost examinată, medicii au constatat că a suferit leziuni neînsemnate.

Poliția a deschis o anchetă pe marginea cazului dat, iar dacă şoferul va fi găsit vinovat, el riscă șase puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 lei.

Totodată, dacă se va stabili că femeia se face vinovată, atunci aceasta va fi atrasă la răspundere pentru încălcarea regulilor de circulație de către pietoni şi riscă o amendă de la 450 la 600 de lei.