Eşti aici

Riscă ani buni de închisoare din cauza drogurilor

Prins cu drogurile, chiar în propria casă. Un bărbat, de 35 de ani, fost reținut de către polițiști, după ce aceștia au efectuat o percheziție autorizată în apartamentul individului, unde au găsit substanțe narcatorice.
Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiate pentru punerea în circulație ilegală a drogurilor. În rezultatul cercetărilor desfășurate în apartament, forțele de ordine au ridicat trei seringi cu un conținut necunoscut, un aparat confecționat artizanal cât și alte substanțe necunoscute cu un miros specific.
Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul, care a mai fost anterior judecat, riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la șase ani.
Tot din cauza drogurilor, alți doi tineri, care au încercat să scoată ilegal din țară 420 de grame de marijuana, au ajuns pe mâna oamenilor legii. Substanțele interzise au fost găsite de către vameșii de la Leușeni, într-un autocar de pe ruta Chișinău-București. Masa vegetală era împachetată într-o folie de staniol, care era prelucrată cu cafea măcinată în vederea camuflării mirosului specific.
Cei doi învinuiți sunt plasați în arest la domiciliu, dar riscă până la zece ani de privațiune de libertate.