Eşti aici

“Săptămâna de afaceri“ la Chișinău

Prim-ministrul Pavel Filip invită comunitatea de afaceri din ţară şi investitorii străini să participe la cea de-a patra ediție a săptămânii de afaceri – Moldova Business Week 2017. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 octombrie la Chișinău.  Premierul spune că Guvernul și-a propus să fie un partener de încredere al business-ului în dezvoltarea afacerilor, atragerea investițiilor și crearea locurilor de muncă.

Șeful Executivului zice că țara noastră are industrii în creștere, active importante ale statului expuse pentru privatizare, dar și o abordare inovativă și complexă a modului în care statul creează condiții pentru ca mediul de afaceri să se dezvolte.

”Cred că actuala ediție a săptămânii de afaceri va deschide calea pentru noi inițiative și proiecte de afaceri în Moldova, atât pentru companiile locale, cât și pentru cele străine, susţine prim-ministrul.

Evenimentul este organizat de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova.