Eşti aici

Șarapova, continuă cursa spre primul titlu

Maria Șarapova luptă în continuare pentru primul său titlu din acest an. Jucătoarea rusă nu i-a oferit nici o șansă româncei Irina Begu, pe care a învins-o în cea de-a treia lor confruntare directă, scor 6-4, 6-2, într-un meci din cadrul turneului de la Tianjin, dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari.

Disputa dintre Șarapova și Begu a durat aproximativ o oră şi 20 de minute și a fost dominată clar de superstarul din Rusia! Begu a contat doar o jumătate de set, apoi a cedat total iniţiativa.

Spre surprinderea tuturor, Irina a început curajos şi a condus chiar cu break, la 4-3, însă şi-a pierdut brusc din consistenţă! Inevitabil, Şarapova a făcut ravagii și a câştigat următoarele șase game-uri. Odată intrată în control, „Masha” nu a mai putut fi încurcată de Begu. Iar duelul a fost decis în minimum de seturi.

În urma acestui meci, Begu se mulţumeşte doar cu un cec de 3.000 de dolari. Totuși, românca va rămâne la această competiție, doar că în proba de dublu, unde va evolua alături de italianca Sara Errani. De partea cealaltă, Maria Șarpova, fostul număr unu mondial, îşi continuă cursa spre primul titlu al sezonului.