Eşti aici

Sfântul Gheorghe schimbă strategia

Echipa de fotbal Sfântul Gheorghe își schimbă strategia de joc. Revenită, după șase ani, în Divizia Națională, unde a pierdut primele trei partide dispuate, gruparea din Suruceni și-a numit un nou antrenor principal.

Astfel, în continuare, echipa nou-promovată în primul eșalon moldovensc va fi condusă de către Sergiu Secu. Acesta va fi ajutat de un alt fost internațional, Sergiu Epurean. Cei doi au, potrivit site-ului de specialitate trasnfermark.de, un lot, format din 27 de jucători, a cărui valoare totală este estimată la aproxiamtiv 1.8 milioane de euro.

La capătul primului său antrenament oficial, Sergiu Secu a declarat că principalul său obiectiv este să debuteze cu dreptul în partida contra lui Dinamo-Auto.

Totodată, tehnicianul în vârstă de 44 ani, care a mai trecut pe la Rapid Ghidighici și Academia Chișinău, nu a ezitat să le mulțumească foștilor antrenori ai echipei.

Amintim că Sfântul Gheorghe s-a despărțit de antrenorii Constantin Arbănaș și Vadim Boreț, cei care au promovat echipa în primul eșalon, după ce nu a acumulat nici un punct din confruntările contra Daciei, Zimbru și Petrocub, dueluri în urma cărora a încasat șapte goluri, fără a marcat nici unul.