Eşti aici

Un nou carambol, petrecut pe o șosea din America

Carambolurile de pe șosele din America, continuă. După ce, marți, peste 100 de mașini au fost implicate într-o coliziune, produsă din cauza unei furtuni de zăpadă, azi, alte 70 de automobile au nimerit într-un grav accident în lanț, petrecut, de această dată, în apropiere de statul Iowa.
Din informațiile oferite de poliția locală, totul a început după o primă coleziune ce a avut loc între două mașini. Din acest moment, camionete, maşini de teren şi tiruri s-au lovit unele de celelalte pe şoseaua acoperită de gheață.
În accident a fost implicat şi un autobuz, al cărui şofer a murit, se pare, în urma unui atac de cord şi nu din cauza accidentului propriu-zis. În total, de la începutul săptămânii, pe şoselele din Iowa s-au produs 185 de accidente, în care au murit opt oameni.
Un adevărat carambol a avut loc și în Emiratele Arabe Unite, unde, din cauza ceții, 22 de oameni au fost răniți, iar 44 de maşini au fost distruse. Accidentul, care a durat doar câteva minute, s-a produs pe autostrada care face legătura, între Dubai şi Abu Dhabi. Şoferii au ignorat ceaţa deasă şi au circulat cu viteză, aşa că impactul a fost inevitabil.