Eşti aici

Unirea cu România îl sperie tot mai mult pe Igor Dodon

Speriat tot mai mult de unirea Moldovei cu România, șeful statului a plasat alte panouri publicitare, de această dată cu înscripții împotriva celor care doresc ca cele două țări de pe malurile râului Prut să devină un singur stat. 
„Și multe autorități din statul vecin și-au arătat adevărata față și intenție. Dar va trece și această perioadă și spiritele se vor liniști. Timpul va trata această maladie. Unioniștii vor rămîne doar cu visul nerealizat. Și cu rușinea pe viață pentru trădarea țării și a neamului în care s-au născut”, menționează Igor Dodon în postarea sa de pe o rețea de socializare.
Amintim că, Igor Dodon a mai plasasat în Chișinău și pe unele drumuri naționale panouri cu mesaje semnate de șeful statului. „Am promis, am realizat”.
Printre acestea se refereau la faptul că „Exportul în Rusia a crescut de patru ori”, deși datele statistice arată cu totul o altă poveste, că a creat locuri de muncă, chiar dacă prerogativele președintelui nu includ astfel de atribuții, precum, și că a oferit sprijin la 100.000 de persoane din Rusia, lucru încă neclar dacă a fost făcut sau nu.