Eşti aici

Victorii pentru Barcelona, Juventus și City

Barcelona are maximum de puncte la International Champions Cup. În reeditarea finalei Ligii Campionilor din 2009 şi 2011 contra lui Manchester United, catalanii, cu un prim 11 din care nu a lipsit tridentul Messi - Suarez -Neymar, s-au impus, scor 1-0.

Iar brazilianul care ţine capul de afiş al ziarelor în ultima perioadă, prin posibilul transfer la PSG, a marcat unicul gol al meciului, în minutul 35. Astfel, grație acestei reușite, Neymar a înscris toate cele trei goluri ale Barcei în cel mai puternic turneu amical al verii.

Un succes mare a reușit și Manchester City, care a dat de pământ cu Real Madrid și s-a impus cu un categoric, scor de 4-1. Pentru „Cetățeni” au înscris, Otamendi, Sterling, Stones și Diaz. La rândul său, Real a reușit golul de onoare, în minutul 90, printr-un alt puști, Oscar Rodriguez Arnaiz, care a înscris cu un șut superb de la 24 de metri.

Un meci spectacol a fost și întâlnirea dintre PSG și Juventus, partidă în care campioana din Serie A a dispus cu 3-2. Prima repriză a fost lipsită de goluri până, în minutul 45, când Higuain, a marcat după o fază la care a contribuit şi compatriotul său, Paulo Dybala. După reluare, vicecampioana Franţei a egalat, prin Guedes. Marchisio a readus „Bătrâna Doamnă” în avantaj, dar însă Pastore a egalat, din nou, egalitatea. Cu un minut înainte de final, Juve a beneficiat de un penalty, transformat de Marchisio, iar campioana Italiei s-a impus cu 3-2.