Eşti aici

Vremea continuă să rămână instabilă

Vreme caldă, dar instabilă din punct de vedere al precipitațiilor. Asta anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru această săptămână. 
În aceste condiții, pe timpul zilei, maximile vor oscila între +21 și +27 de grade. Cerul va fi variabil și sunt așteptate ploi însoțite de descărăcri elecrice, grindină și vânt puternic.
Marți, în partea de Nord a țării, se vor înregistra valori de până la +24 de grade Celsius, în Centrul Moldovei și în Capitală vor fi între +22 și +25 de grade, iar la Sud maxima va urca până la +26 de grade Celsius. Ce ține de precipitații, conform sinopticienilor, acestea se vor face simțite, mai mult, în partea de Nord.
Miercuri și joi, mercurul din termometre nu va suferi modificări. Iar ploile de scurtă durată vor cădea pe întreg teritoriul țării.
Menționăm că, vineri, norii vor începe să se împrăștie, timp în care temperatura aerului va mai urca puțin, ca în week-end maxima să ajungă până la +28 de grade. Cu toate acestea, sfârșitul de săptămână va fi unul mohorât, cu cer noros, ploi de scurtă durată, care vor cădea pe arii restrânse, și vânt ce va sufla cu o viteză de până la șase metri/secundă.