Eşti aici

Vremea se răcește în weekend

Vremea se răcește în acest week-end. Pentru sâmbătă, Serviciul Hidrometeorologic de Stat prevede maxime ce vor oscila între 0 și + 5 grade. Cerul va fi parțial noros, respectiv sunt așteptate, pe arii restrânse, precipitații sub formă de lapoviță și de ninsoare.  
Astfel, potrivit sinopticienilor, în prima zi din acest week-end, în raioanele din nordul țării vor fi între 0 și +3 grade, în centrul Moldovei și în Capitală se vor înregistra maxime de până la +4 grade Celsius. Iar în partea de sud a țării, mercurul din termometre va urca până la +5 grade. 
În schimb, noaptea va fi mult mai frig, cu minime ce vor coborâ până la -5 grade.
Duminică, maximile nu vor suferi nici o schimbare, respectiv, pe timp de zi, acestea se vor situa în jurul valorii de +5 grade. Cerul va fi noros și va cădea lapoviță și ninsoare pe întreg teritoriul țării.
Prognoza actuală mai arată că săptămâna viitoare va debuta cu temperaturi un pic mai mici decât cele înregistrate în week-end. Cerul va fi variabil. Iar vântul va sufla slab și moderat. În aceste condiții, temperatura aerului se va răci cu câte două grade atât ziua, cât și noaptea. Totodată, de miercuri, vor reapărea și ninsorile.