Eşti aici

Zimbru-Milsami, derby-ul din acest weekend

Divizia Națională continuă să ne ofere, deja pentru a patra sa etapă consecutivă din acest sezon, adevărate derby-uri. Iar meciul ce va ține capul de afiș al rundei a IV-a va fi întâlnirea dintre Zimbru și Milsami, două formații ce au început să evolueze mai bine, după un început de ediție slab.

Astfel, gazdele, care vin după remiza, scor 2-2 cu Sheriff, și oaspeții, care au trecut cu 2-1 de Dacia promit să ofere publicului un meci interesant, în care Zimbru va încerca să își conserveze cele două victorii consecutive reușite sezonul trecut contra lui Milsami, grupare, care la rândul său, va încerca să își ia revanșa pentru înfrângerile ce au îndepărtat-o de prima poziție.

Și tot duminică, în cadrul aceleiași runde a pirmului nostru eșalon, nou-promovata și liderul surpriză al clasamentului FC Spicul va da piept cu Zaria, una dintre pretendentele la tiltu. Tot în ultima zi a săptămânii va evolua și Dacia, care va primi vizita celor de la Speranța.

Etapa a IV-a a Diviziei Naționale va debuta sâmbătă cu duelul campioanei Sheriff contra celor de la Petrocub și va continua cu meciul dintre Dinamo-Auto și Sfântul Gheorghe, singura formație fără nici un punct adjudecat în primele trei partide disputate în Divizia Națională, sezonul 2017-2018.