Universitatea de Stat din Moldova continuă să-și scrie istoria! Instituția sărbătorește 76 de ani de la fondare prin organizarea unei suite de evenimente cu caracter educațional, științific și cultural

La 1 octombrie 2022, Universitatea de Stat din Moldova (USM) sărbătorește 76 de ani de la fondare. Evenimentul va fi celebrat prin organizarea mai multor activități educaționale, științifice și culturale, în perioada lunilor septembrie – noiembrie.

Cu această ocazie, studenții Facultății de Arte Frumoase invită în seara zilei de 28 septembrie la un concert de zile mari, care va avea loc pe scena Casei de Cultură a USM.

Facultățile USM vor organiza următoarele activități educaționale și științifice: Masa rotundă: „Traducerea în Republica Moldova: mediul profesional în dialog cu mediul academic”; Simpozionul științific-practic internațional „Dezvoltarea turismului sustenabil: actualități și oportunități”; Conferință Științifică Internațională Paradigme moderne în dezvoltarea economiei naționale și mondiale; Masa rotundă „Ziua arbitrajului comercial internațional”; Conferința științifică internațională cu genericul: „Interesul superior al copilului: abordare socio-culturală, normativă și jurisprudențială”, etc.

Masterandul Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Anatol Fornea va inaugura Expoziția de caricatură: Despre USM… cu umor.

Întreg programul activităților dedicate aniversării a 76 de ani de la fondarea USM poate fi vizualizat aici.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata