FOTO/ O reprezentantă PAS ar fi fost surprinsă cum împarte pliante denigratoare în adresa primarului Ion Ceban: Vom sesiza Procuratura, CEC și Serviciul Fiscal de Stat

Primarul general al capitalei, Ion Ceban, susține pe Facebook că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) ar împărți sute de mii de pliante denigratoare în adresa acestuia.  Ca urmare, edilul susține că va sesiza „Procuratura, CEC, Serviciul Fiscal de Stat pentru acțiune și finanțare ilegală de către PAS”.

„Ei se jură că nu fură, dar i-am prins cu rațan-n gură. Vom sesiza Procuratura, CEC, Serviciul Fiscal de Stat pentru acțiune și finanțare ilegală de către PAS. Sesizăm și instituțiile internaționale cu privire la aceste acțiuni contrare legii. PAS împarte sute de mii de pliante denigratoare în adresa mea, iar finanțarea ilegala a minciunilor tirajate în acest caz este un lucru strigător.”, a scris Ion Ceban.

Potrivit lui Ceban, publicațiile împărțite de reprezentanții PAS nu ar avea număr de tiraj, nu ar fi notat cine le tipărește, unde și pe ce bani.

„Au venit la putere pe valul luptei contra corupției, au preluat schemele și au multiplicat ilegalitățile. Nu au realizat nimic și este trist. Jos minciuna Pas! Rugăm ca în continuare, așa ca în acest caz distinct, sa ne furnizați imagini, nume de persoane care împart minciuna PAS în Chișinău și în țară. Pe fiecare dintre ei vom pregăti demersuri necesare pentru tragere la răspundere.”, a conchis Ion Ceban.
Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata