ULTIMA ORĂ/ Poliția de Frontieră anunță că 13 puncte de trecere a frontierei cu Ucraina și-au sistat temporar activitatea

UPDATE 09:45/ Serviciul Vamal informează că și-au reluat activitatea majoritatea punctelor de trecere a frontierei moldo-ucrainene, sistate în această dimineață. Totuși, rămân nefuncționale în continuare: PTF Criva-Mamaliga și PTF Ocnița-Sokireanî.

Știrea inițială/ Poliția de Frontieră informează că din cauza unei defecțiuni tehnice la baza de date a autorității de frontieră din Ucraina, la această oră sunt cu activitatea sistată mai multe puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene.

Este vorba despre punctele de trecere a frontierei cu Ucraina:

NORD
PTF Briceni-Rossoșani, PTF Criva-Mamaliga, PTF Otaci-Moghiliov-Podolsk, PTF Ocnița-Sokireanî, PTF Unguri-Bronița.
EST
PTF Palanca-Maiaki-Udobnoe, PTF Tudora-Starokazacie, PTF Saiți-Lesnoe.
SUD
PTF Basarabeasca-Serpniovoe, PTF Ceadîr Lunga-Maloiaroslaveț, Ceadîr Lunga-Novîe – Troianî, Cișmichioi-Dlinscoe, PTF Giurgiulești-Reni.

În context, oamenii legii îndeamnă călătorii să prezinte înțelegere și, din timp, să opteze pentru punctele de trecere a frontierei din proximitate.

Amintim, că funcționează non-stop Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717) care o să informeze cu orice schimbare de situație la trecerea frontierei de stat.

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata