Aeroportul Internațional Chișinău ar putea să aibă o parcare nouă: A fost anunțată licitație publică

Aeroportul Internațional Chișinău este în plin proces de amenajare a unei parcări suplimentare cu scopul de a majora numărul locurilor de parcare pentru autoturisme, se arată într-o comunicat al AIC.

Prin urmare, pentru a satisface cererile crescânde a locurilor de parcare și a soluționa problema spațiului insuficient nominalizat, cât și în contextul îmbunătățirii proceselor operaționale care au scopul de a facilita experiența călătorilor pe Aeroportul Internațional Chișinău, informăm asupra demarării procedurii de licitație publică în acest sens.

Prin urmare, anunțăm participarea la concurs public a tuturor operatorilor economici cointeresați și specializați pe segmentul livrării, prestării și executării a serviciilor de amenajare a parcării auto, cu plată, cât și instalarea echipamentului și softurilor necesare de acces-control.

Părțile specializate și cointeresate sunt îndemnate să trimită propunerile de implementare a obiectivului ante-menționat până la data de 10 august, curent.

Totodată, dacă sunt careva neclarități sau sunt necesare informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon (+373) 68011113, e-mail: [email protected].

Urmărește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata